Logo Romger

Corneal Wavefront Analyzer

SCHWIND - Corneal Wavefront Analyzer

Corneal Wavefront Analyzer este un sistem inovativ de topografie oculara. Acesta indeplineste cele mai mari cerinte privind precizia deoarece poate fi folosit pana la o rezolutie de un micrometru. Cele mai mici iregularitati sunt identificate cu ajutorul a peste 80.000 puncte de analiza. Procesul de masurare nu necesita dilatare pupilara – ochiul poate fi masurat in starea lui naturala.

Corneal Wavefront Analyzer poate analiza diferite masuratori din acelasi consult, iar prin compararea acestora se concepe planul de tratament, selectand cele mai bune imagini captate.

Cu cele doua capete de masurare cu forme geometrice diferite se vor obtine rezultate foarte bune pentru orice tip de ochi.

Corneal Wavefront Analyzer a redefinit masuratorile topografice corneene. Sistemul memoreza tipul si dimensiunea oricarei erori optice existente pe suprafata anterioara a corneei, ceea ce permite diagnosticarea precisa a diferitelor afectiuni ale ochiului. De asemenea ofera informatii topografice importante pentru calculul si selectarea lentilelor intraoculare.

SCHWIND - Corneal Wavefront Analyzer
Pupilometrie integrata

Diametrul pupilei poate fi masurat in lumina de intensitate mare, dar si in lumina de intensitate scazuta cu ajutorul functiei de pupilometrie integrata.

Download PDF Schwind
SCHWIND Diagnostic Devices Pagina producatorului