Logo Romger

Modulul ORK-CAM

ORK-CAMORK-CAM este un modul de planificare inteligent utilizat in tratamentul de refractie cu laser. Ablatiile profilelor asferice sunt valabile pentru tratamentele “Aberation-Free” si pentru cele personalizate bazandu-se pe informatiile culese de pe suprafata corneana sau oculara.

Cu tratamentul “Aberation-Free” sunt corectate doar valorile refractiei sferice si/sau cilindrice. Pacientul isi pastreaza perceptia vizuala normala. Aceasta procedura este recomandata pacientilor a caror vedere nu este alterata de aberatii majore ale ochiului.

Cu tratamentul personalizat datele culese de pe suprafata corneana sau oculara cu ajutorul sistemului de diagnostic Schwind sunt integrate direct in planificare.

Strategia centrarii asimetrice – indiferent de tipul de tratament folosit (“Aberation-Free” sau personalizat) diferentele intre centrul pupilei si axa vizuala/nod corneean sunt luate in calcul. Zona de tratament ramane concentrica cu centrul pupilei. Volumul si adancimea de ablatie pot fi ajustate cu ajutorul functiei de “minimizare” care are avantajul de a reduce stratul ablat in timp mai scurt.

Modulul ORK-CAM calculeaza dimensiunea optima a zonei de tranzitie in functie de refractie, metoda de tratament si selectia zonei optice scurtandu-se astfel procesul de planificare pentru tratament si asigurand ablatia cat mai redusa a tesutului.

Functia TransPRK permite tratamentul non-contact – indepartarea extrem de precisa si de usoara a epiteliului, precum si tratamentul refractiv cu laser intr-un singur pas.

Download PDF Schwind
SCHWIND CAM software Pagina producatorului