Logo Romger

Modulul PresbyMAX

PresbyMAX

Modulul PresbyMAX permite tratamentul sigur si eficient pentru pacientii emetropi, miopi si hipermetropi precum si pentru pacientii cu astigmatism al caror raspuns de acomodare este restrictionat. Acest modul se bazeaza pe ablatia profilelor bi-asferice si multifocale. In cazul fiecarui pacient zona centrala a corneei este optimizata pentru vederea de aproape si zona periferica pentru vederea de departe.

Cu modulul PresbyMAX se pot face trei tipuri de tratament diferite:

  • PresbyMAX simetric trateaza ochiul dominant si ochiul non-dominant egal tinand cont de adancimea de focalizare si de target-ul de refractie. Ca rezultat al tratamentului pacientul vede bine de aproape
  • PresbyMAX µ-monoviziune creeaza aceeasi adancime de focalizare in ambii ochi. Cu toate aceste, ochiul dominant se focalizeaza mai mult pe vederea de aproape. In acest caz pacientul isi recapata vederea mai repede si vede mai bine la distanta
  • PresbyMAX hibrid. Acest tip de tratament creeaza adancimi diferite de focalizare in ochiul dominant si cel non-dominant. Tratamentul asigura recuperarea vizuala extrem de rapid si vederea la distanta este mult imbunatatita.

 

Modulul PresbyMax

Ambii ochi contribuie la furnizarea acuitatii vizuale la orice distanta. Ei sunt activi in procesul vizual, asigurand perceptia binoculara.

Vederea pacientilor este imbunatatita pentru orice distanta deoarece PresbyMAX creste semnificativ adancimea de focalizare si reduce pierderile de contrast.

Orice defect de vedere poate fi corectat cu tratamentul “Aberation-Free” sau cu un tratament personalizat cum ar fi: PRK, TransPRK, LASEK, LASIK sau FemtoLASIK.

Download PDF Schwind
SCHWIND CAM software Pagina producatorului