Logo Romger

Microkeratom Carriazo-Pendular

 

Carriazo Pendular closeupMicrokeratomul CARRIAZO-PENDULAR foloseste miscarea pendulara pentru a obtine grosimea flap-ului exacta si omogena, precum si pentru obtinerea muchiilor de taiere netede.
Deviatia standard este extrem de scazuta, intre 10 si 12 µm, in functie de dimensiunea capului de taiere folosit.
Pozitia articulatiei poate fi modificata foarte usor pana la 360˚.  Astfel chiar si cele mai inguste fisuri palpebrale sau cele mai mici dimensiuni de cornee pot fi tratate cu succes.
Diferitele componente ale piesei de mana sunt compatibile si interschimbabile intre ele. Din acest motiv costurile indirecte sunt reduse considerabil si, astfel, profitabilitatea este crescuta.
Carriazo Pendular ConsoleUn microprocesor monitorizeaza permanent microkeratomul CARRIAZO-PENDULAR inainte si in timpul tratamentului asigurand astfel un tratament sigur atat pentru pacient cat si pentru doctor.
Cu software-ul inovativ CARRIAZO-PENDULAR  pentru PC sau pentru notebook, utilizatorul poate ilustra diferite faze ale proceselor de aspiratie sau de taiere intr-un mod unic si detaliat.
Capetele de taiere sunt de dimensiuni standard: 90, 110, 130, 150 si 170 µm, dar se pot realiza si de alte dimensiuni in functie de preferintele utilizatorului.
Functionalitatea microkeratomului este verificata automat inainte de fiecare utilizare. Ecranul interactiv al panoului de control, disponibil in cinci limbi, nu numai ca indica posibilele erori aparute, dar indica si solutii pentru aceste erori.
Capetele de taiere sunt depozitate intr-o caseta, ceea ce ofera siguranta in timpul efectuarii tratamentului.
Lama este intotdeauna protejata de acesta caseta, incepand cu asamblarea, in timpul taierii propriu-zise, dar si la scoaterea ei. Astfel se evita riscul de ranire in timpul manipularii microkeratomului.

Download PDF Schwind
SCHWIND Carriazo Pendular Pagina producatorului