Logo Romger

LASER EXCIMER AMARIS 750E

 

AMARIS 750S

 

Caracteristici esentiale:

 • Frecvenţa pulsurilor laser de 750 Hz. O dioptrie pentru miopie este corectata cu precizie ridicata in doar 1.5 secunde.
 • Ajustarea automata a nivelului de energie (Automatic Fluence Level Adjustment - AFLA) reprezinta echilibrul perfect intre numarul total de pulsuri laser si energia livrata. 80% din procesul de ablatie se realizeaza cu nivel de energie ridicat, iar pentru restul de 20% sistemul laser comuta automat pe nivel de energie redus.
 • Diametrul spotului de 0.54 mm, cu profil Super-Gaussian.
 • Urmarirea miscarilor globului ocular (Eye Tracking) cu o frecventa de 1050 Hz.
 • Eye Tracking-ul activ pe 6 axe pentru pupila si limb permite compensarea miscarilor liniare (prima si a doua dimensiune), a miscarilor de rotatie (a treia si a patra dimensiune), a miscarii de ciclotorsiune, in jurul axei vizuale (cea de a cincea dimensiune), deplasarea de-a lungul axei Z (a sasea dimensiune), controlul automat al marimii pupilei, compensarea descentrarii pupilei.
 • Controlul inteligent al efectului termic (Intelligent Thermal Effect Control - ITEC) previne deteriorarea tesutului din jurul corneei, chiar si la viteza mare de ablatie. ITEC face ca pulsurile laser sa fie distribuite in asa fel incat corneea sa nu se supraincalzeasca.
 • Are integrat software-ul Schwind CAM cu modulele: ORK-CAM – tratamentul problemelor de refractie, PresbyMAX – tratamentul presbitismului, PALK-CAM – tratamentul transplantului de cornee, care ofera solutii personalizate pentru o gama larga de aplicatii in chirurgia refractiva corneana, PTK-CAM - utilizat in tratamentul cicatricilor corneene superficiale, in cazul eroziunilor corneene recurente, a distrofiilor si a degenerarilor corneene.
 • TransPRK – tratamentul “No-Touch”. TransPRK este o versiune avansata a tratamentelor laser de suprafata. Astfel epiteliul, care este o suprafata regenerativa a ochiului, este supus ablatiei laser. TransPRK este un tratament transepitelial intr-un singur pas cu ajutorul caruia nici un instrument nu intra in contact cu ochiul.
 • Pahimetrie online (opţional). Aceasta optiune ofera informatii exacte despre grosimea corneei pe tot parcursul tratamentului, iar modificarile de dimensiune aparute sunt masurate si afisate pe ecran. Aceste masuratori se fac atat inainte cat si dupa ridicarea flap-ului, dar si in timpul si dupa tratamentul laser. Astfel se realizeaza tratamente de refractie sigure.
 • Toate sistemele laser din familia AMARIS pot fi echipate optional cu sistemul Schwind CXL-365 vario pentru collagen cross-linking. Acesta utilizeaza raze ultraviolete si riboflavin (vitamina B2) pentru a stabiliza corneea prin introducerea legaturii in cruce (cross-linking) intre fibrele de colagen.
 • Schwind AMARIS are un sistem unic de aspiratie a particulelor, care asigura conditii microclimatice stabile de-a lungul corneei. In acelasi timp, conditiile climatice raman constante, prevenind uscarea acesteia.
 • Slit Lamp pentru diagnostic intra-operator (optional) poate fi mutata in jurul a doua axe pe intraga arie de lucru.
 • Bratul laserului se poate roti la 90˚, facilitand pregatirea pacientului, dar si utilizarea altor dispozitive medicale. De asemenea masa laserului este ajustabila, ceea ce permite parcurgerea altor etape chirurgicale fara a se modifica pozitia pacientului.
 • Schwind Mednet (optional), cu ajutorul careia toate datele culese cu sistemele de evaluare, planificare si tratament, legate in retea, sunt stocate si centralizate.

Download PDF Schwind
SCHWIND AMARIS Product Family Pagina producatorului