Logo Romger

Spectralis – Imagistica multi-modala de diagnostic al ochiului

Spectralis Product Family

Sistemul SPECTRALIS este o platforma de imagistica oftalmologica cu un design modular si upgradabil. Aceasta platforma permite configurarea fiecarui SPECTRALIS in functie de nevoile individuale ale fiecarui cabinet. Optiunile includ: OCT, diferite imagini fundus obtinute cu laser, module de widefield si ultra-widefield and angiografie prin scanare laser.

 

 • Glaucoma Module Premium Edition

  glaucoma-foreground

  Modulul SPECTRALIS Glaucoma Premium Edition combina o tehnologie patentata numita Anatomic Positioning System (APS) cu o serie de modele de scanare pentru a evalua capul nervului optic, stratul de fibre nervoase retiniene si stratul de celule ganglionare.

  AFLA MAI MULTE

 • Multicolor

  multicolor-foreground

  MultiColor este o tehnologie inovatoare pentru imaginile de fundus oferind un nivel de detaliu si claritate inegalibil prin fotografia fundus traditionala.

  AFLA MAI MULTE

 • BluePeak

  bluepeak-foreground

  BluePeak este o modalitate imagistica, non-invaziva, de scanare a fundului de ochi cu un laser care furnizeaza o harta a retinei in vederea diagnosticarii disfunctionalitatilor metabolice in multe boli precum AMD.

  AFLA MAI MULTE

 • Widefield Imaging Module

  widefield-imaging-foreground

  Modulul imagistic Widefield furnizeaza campul de vizualizare a unei camere midiatrice pentru toate imaginile obtinute cu Spectralis, atat de fundus cat si OCT, simplificand protocoalele diagnostice si facilitand detectia patologiilor periferice.

  AFLA MAI MULTE

 • Anterior Segment Module

  anterior-segment-foreground

  Modulul de segment anterior furnizeaza imagini OCT de mare rezolutie ale corneei, sclerei si unghiurilor camerei anterioare

  AFLA MAI MULTE

 • SPECTRALIS OCT2 Module

  oct2-foreground

  OCT2 este urmatoarea generatie de modul OCT pentru platforma Spectralis, oferind o calitate mai buna a imaginii si o viteza mai mare de scanare, calitati necesare pentru tehnologii avansate de imagistica precum angiografia OCT

 • OCT Angiography Module *

  oct-angiography-foreground

  Modulul de angiografie OCT ofera detalii tridimensionale ale microvascularizarii retinei si coroidei

  *OCT Angiography – modul in curs de dezvoltare, nu este disponibil pentru vanzare.

 • Scanning Laser Angiography

  Angiography

  Trecerea de la imagini statice la imagini video dinamice deschide o noua etapa in diagnosticarea detaliata a diverselor afectiuni oculare. De asemenea Spectralis Angiography poate fi combinata si cu SD-OCT (Spectral Domain OCT), oferind medicilor locatia exacta a imaginilor in sectiune transversala.

  AFLA MAI MULTE

 • Ultra-Widefield Angiography Module

  Ultra Widefield Module

  Modulul de angiografie non-contact Ultra-Widefield ofera posibilitatea vizualizarii, intr-o singura imagine, a intregului camp vizual al pacientului. Imaginile cSLO au un contrast foarte bun, cu iluminare uniforma si nedistorsionata chiar si din zonele periferice ale ochiului.

  AFLA MAI MULTE

Imagistica multi-modala de diagnostic ajuta la dezvoltatea terapiei oculare. Folosind o platforma care poate fi upgradata, Spectralis a imbunatatit rolul domeniului spectral OCT prin integrarea unui oftalmoscop laser confocal de scanare (cSLO). Combinarea celor doua tehnologii permite noi performante imagistice, cum ar fi TruTrack Active Eye Tracking si Blue Peak blue laser autofluorescence, ce ofera medicilor o viziune unica asupra structurii si functiilor ochiului.

Imbunatatirea detaliilor anatomice, masurarea schimbarilor de pana la 1 micron, scanarea automata la reexaminare sunt beneficiile directe ale TruTrack active eye tracking si a imaginilor simultane dual-beam. Cele doua tehnologii sunt produsele de baza ale platformei Spectralis. Imbunatatirea detaliilor imaginilor se datoreaza tehnologiei Heidelberg Noise Reduction. Masurarea schimbarilor cu o reproductibilitate de 1 micron este posibila cu ajutorul functiei AutoRescan, care plaseaza automat scanarile precedente exact in acelasi loc.

Platforma Spectralis include modele variate la diferite preturi. Modelele aditionale create pe platforma de baza, permit medicilor sa-si adapteze sistemul in functie de tipul de investigatie necesar. In cazul in care capacitatea clinicii sau a spitalului creste, platforma Spectralis poate fi upgradata in functie de necesitati.

tabel spectralis