Logo Romger

BluePeak – Blue Laser Autofluorescence

 
Blue Peak – Blue Laser Autofluorescence reprezinta o modalitate de investigare non invaziva a ochiului care nu necesita folosirea unei substante de contrast, dar care utilizeaza avantajul proprietatilor autoflourescentei naturale ale lipofuscinei. Blue Peak autofluorescence capteaza imagini autofluorescente ale fundului de ochi (FAF), oferind astfel informatii structurale si metabolice despre retina.

Lipofuscina este o componenta cheie a metabolismului RPE (retinal pigment epithelium). Acumularea anormala de lipofuscina este asociata cu un numar mare de boli ale retinei. Modelele caracteristice ale autoflourescentei evidentiate in imaginile Blue Peak pot dezvalui amploarea atrofiilor geografice (GA). De asemenea poate ajuta medicii in diagnosticarea afectiunilor ereditare ale ochiului cum ar fi: Best sau Stargardt.

Blue Peak – Blue Laser Autofluorescence este un punct de referinta in studiile pentru dezvoltarea terapiei atrofiei geografice si a devenit un instrument esential in managementul bolilor degenerative ale retinei.

Investigatie pe ochi sanatos

Investigatie pe ochi sanatos

BluePeak FAF – CNV(Choroidal Neovascularization)

BluePeak FAF – CNV(Choroidal Neovascularization)