Logo Romger

Modulul de angiografie non-contact Ultra-Widefield

 

Modulul de angiografie non-contact Ultra-Widefield ofera posibilitatea vizualizarii, intr-o singura imagine, a intregului camp vizual al pacientului. Imaginile cSLO au un contrast foarte bun, cu iluminare uniforma si nedistorsionata chiar si din zonele periferice ale ochiului. Lentilele se ataseaza usor pe orice model Spectrails sau HRT2, ele fiind interschimbabile cu lentilele existente.

Acesta permite detectarea si monitorizarea schimbarilor clinice periferice relevante, cum ar fi: microanevrisme, neovascularizatii sau scurgeri perivasculare.

UWF Bild 1 UWF Bild 2 UWF Bild 3
UWF Bild 4 UWF DRP2 Wolf UWF DRP Insert

Imagini ochi cu rinopatie diabetica

Modulul de angiografie non-contact Ultra-Widefield extinde functiile multi-modale ale HRT2 si ale platformei Spectralis intr-un mod usor de folosit ce implica reducerea costurilor. Periferia retinei poate fi vizualizata printr-o examinare „one shot”.

Imagine la 30º

Imagine la 30º

Imagine la 55º

Imagine la 55º

Ultra-Widefield

Ultra-Widefield

Serie de imagini captate cu lentile de 30˚,55˚ si Ultra-Widefield, care evidentiaza, cu ajutorul angiografiei cu flouresceina, ocluzia venoasa retiniana a unui pacient.

Angiografia cu modulul Ultra-Widefield poate fi realizata cu flouresceina sau verde de indocianina, separat sau simultan.

hemangiom coroidian

Imaginile prezinta un hemangiom coroidian

Vasculita

Vasculita

Retinopatie diabetica

Retinopatie diabetica