Logo Romger

Widefield Imaging

Sistemul Spectralis ofera 5 optiuni de imagistica binoculara pentru vizualizarea cat mai buna si mai extinsa a retinei, ce permite gestionarea afectiunilor ochiului situate dincolo de macula. Cu ajutorul acestor instrumente, medicii, pot face evaluari mai detaliate, diagnosticari corecte si pot alege cel mai bun tratament.

Software-ul ART, disponibil doar la Spectralis cu TruTrack active eye tracking, permie medicului sa „deseneze” o imagine, in timp ce capul camerei scaneaza in jurul retinei. Ca urmare a utilizarii acestui software se obtin imagini binoculare care pot fi extinse pana la 120˚ la periferia retinei, avand rezolutie mare.

Automatic real time wide field Automatic real time wide field

55 degree lensLentile non contact de 55º

Lentilele non-contact optionale pot extinde campul vizual pana la 55˚. Utilizand lentilele de 55˚, sistemul Spectralis poate fi setat de asemenea la 35˚ sau la 25˚ fara sa fie nevoie sa se schimbe lentilele, castigand astfel timp.

Lentile contact Staurenghi 150º

Lentilele optionale Staurenghi sunt lentile de contact ce ofera o imagine cu aria de 150˚. Cu aceste lentile, sistemul Spectralis permite vizualizarea extinsa de a retinei.

Staurenghi wide angle Staurenghi wide angle Staurenghi wide angle

 
60˚ X 60˚ montaj automat

In modul de montaj automat, sistemul Spectralis capteaza o secventa de 9 imagini prin mutarea luminii interne de fixare, printr-un model prestabilit. Software-ul aliniaza si asambleaza automat imaginile fara ca aceste sa mai fie editate de catre un tehnician. Rezultatul este un montaj de 60˚ x 60˚ realizat in cateva secunde.